25 Mayıs 2020 Pazartesi

İzmirde Botoks İle Kırışıklık Tedavisi

İzmirde Botoks İle Kırışıklık Tedavisi

Botoks(Botox) Nedir?
Botoks(botox), colustridium botulinium adlı bir bakteriden üretilen bir toksindir. Bu bakteri çok yanlış bir inanç olan yılan zehiri falan değildir. Peki nedir? Bozuk konserve zehiridir diyebiliriz ama milyonlarca kez basitleştirilmiş halidir. Bu toksini kırışıklıkları açmak ve belli bir derecde germe ve yukarı çekme ( kaldırma ) işlemi için uygulanır.
Botox izmirZaman içerisinde yaşlanmaya, genetik faktörlere veya çevresel etmenlere bağlı olarak yüz bölgemizde kırışıklıklar oluşacaktır. Bu kırışıklıkların oluşma sebebi yıllar içerisinde kullandığımız mimiklerimizdir. Biz mimiklerimizi o bölgedeki kas gruplarını hareket ettirerek kullanırız ve zaman içerisinde bu kas gruplarının üzerindeki deride kırışıklıklar oluşur. Gayet doğal bir durumdur. Bu memnuniyet vermeyen durum tabii ki kişinin genetiğine ve diğer etkenlere bağlı olarak herkeste farklı yaşlarda ortaya çıkacatır.
Botoksla üst yüz uygulamaları
En sık tercih edilen botoks(botox) uygulamalarıdır. Yüzün üst bölgesi dediğimiz (Alın ve göz çevresi) bölgelerdeki oturmuş kırışıklıklar bizi normalden daha yaşlı, yorgun veya asık suratlı(özellikle kaş arası) gösterebilir.
İşte bu kırışıklıkların ortadan kaldırılması ya da hafifletilmesi için yapılacak uygulamaların başında Botoks gelir. Botoks ile alın çizgileri ve kaz ayakları dediğimiz göz çevresi kırışıklıklarına müdahale edilerek daha genç , kaşlar bir miktar kaldırılarak daha dinamik ve kaş arası bölgesine müdahale edilerek te çatık kaşlı kızgın görüntüden uzaklaşma sağlanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dr. Fill İzmir Medikal Estetik Hyaluranic Acid Dolgular

  Aktif maddeler:  Çapraz bağlı Hyaluranic Acid, Lidokain içerir Etkinlik / Etki:  ağız köşelerindeki kırışıklıkların, nazolabial kıvrımları...